REGULI DE CONDUITA LA CURSURI SI RECOMANDARI

1. SEVALETELE se strang la final, si se aseaza fata in fata. Daca ati ridicat sevaletul la inaltimea maxima, se coboara putin de la spate, pentru a se putea plia. NU STRANGETI SURUBURILE FOARTE TARE va rog, pentru ca cedeaza in timp si trebuie inlocuite cu totul.

Cand terminati lucrul, verificati PARCHETUL de pete de ulei, bucatele de carbune pe jos, etc. Stergeti cu servetele umede sevaletul de praf de carbune, vopsele sau deseuri de radiera. Va rog nu ascutiti creioane sau carbune in clasa, pentru a evita praful de creion si carbune. Puteti insa sa veniti cu ele deja ascutite de acasa, sau sa le ascutiti afara.  

2. PLANSETELE se aseaza pe marimi, separat cele mari de cele mici. 

3. SCAUNELE gen taburet pe care ne asezam paletele, sunt de asemenea folosite pentru stat pe ele, acoperiti-le cu plansete tot timpul cand pictati. 

4. Puteti lasa LUCRARI la clasa daca lucrati mai multe sedinte la aceeasi lucrare, dar semnati-va clar pe spate cu nume si prenume. 

5. Din motive de infundare a tevilor si murdarire chiuveta, PENSULELE se spala acasa. Mereu stau si curat chiuveta de pete de ulei si duc recipiente de apa de la baie. Pensulele se curata foarte bine cu ulei si cu baby wipes, apoi se invelesc in hartie prosop si se transporta acasa, unde se spala cu apa calduta si sapun de casa sau detergent de vase. Daca le curatati bine de vopsea, se pot tine fara sa le spalati in recipiente cu ulei de floarea soarelui sau alt ulei, pana le refolositi.

6. Va rog nu folositi in exces PARFUMURI sintetice cu miros puternic cand veniti la cursuri, pentru a nu deranja alte persoane de la curs, eu fiind una din persoanele sensibila la parfumuri. Puteti folosi in schimb orice blenduri de uleiuri esentiale naturale, care au cu totul alt impact asupra sanatatii noastre si mediului. 

Cand trecem la pictura in ulei vom discuta despre DILUANTI sau alte medii inflamabile folosite in general pentru diluarea uleiului. Noi vom folosi pentru diluare, doar ulei de in crud sau alte uleiuri, dar nu sicativ. Vorbim la clasa de diferenta dintre ele. 

7. Programul cursurilor:
Miercurea, 18-20:30/21

8. Spatiul pe care il ofer la cursuri este unul fara gluten si zahar, si ma straduiesc sa ofer la cursuri alimente mai sanatoase gen curmale, migdale sau rondele de orez, eu fiind una din persoanele intolerante la gluten si zahar, si cu dureri si oboseala a doua zi dupa ce mananc. Inteleg ca din iubire si daruire veti aduce pentru ceilalti mancare care contine ambele. Voi accepta daca faceti asta rar. Dar in general as vrea la cursuri sa fie un spatiu in care nu exista aceste tentatii pentru mine sau alte persoane care si-au propus din motive de santate sa se abtina. Multumesc mult pentru intelegere. 

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...